Aan- en afmelden

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot peuterdans...

> Lees meer

Coronamaatregelen

Alleen samen kunnen we verantwoord sporten...

> Lees meer

Een wedstrijd zien

Direct naar het overzicht met volleybalwedstrijden...

> Lees meer

Coronamaatregelen bij SV Annen

Op dit moment mogen we allemaal weer trainen en barsten de volleybalcompetities bijna los. Dat kan alleen als we er samen voor zorgen dat we verantwoord kunnen sporten.

Tijdens de trainingen en de gymlessen hebben we onze weg inmiddels gevonden in de registratie bij binnenkomst en het gebruik van de kleedkamers. Maar gezien het aantal mensen dat hier rondloopt tijdens wedstrijddagen hebben we aanvullende richtlijnen opgesteld. Je vindt ze hieronder.

Richtlijnen voor

Toeschouwers

Bij de seniorenwedstrijden wordt de tribune als wachtruimte voor uitspelende teams gebruikt. Hierdoor zijn er slechts een paar gemarkeerde zitplaatsen voor publiek. Wij ontraden het daarom om te komen kijken, om teleurstelling te voorkomen. Kom je toch kijken? Desinfecteer dan je handen bij binnenkomst, registreer je bij de entree en volg de aanwijzingen van de gastheer of -vrouw van SV Annen. 

Bij de jeugdwedstrijden is de tribune ook in gebruik als wachtruimte voor uitspelende teams. Voor wat betreft het publiek geldt hier dat de tribune tijdens de wedstrijden gereserveerd is voor chauffeurs en begeleiding.

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Van Wijnen - meer dan bouwen > aanmelden