Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Vacatures binnen het bestuur

Met het einde van het seizoen in zicht ontstaan er drie vacatures binnen het bestuur van SV Annen. Er is sprake van natuurlijk verloop door werk, gezin en stoppen met sporten. Natuurlijk moeten deze vacatures uiterlijk tijdens de Alv in september zijn ingevuld.

Vrijwilliger zijn in een sportbestuur als het onze kost wat tijd, maar het is heel erg leuk om te doen en het is beslist geen raketwetenschap. Er is sprake van een gezonde mix van ervaring, kennis en kunde in ons bestuur. We helpen elkaar en je zult er dan ook binnen de kortste keren je draai vinden.

De onderstaande functies zijn vacant:

Vanwege zijn jonge gezin en drukke baan treedt Harald Jan Roemers tijdens de Alv in september af als penningmeester en is hij niet herkiesbaar.

Marijn Pietersen is zwanger en stopt na de geboorte van haar tweede kindje met volleybal. Voor haar een logische stap om dan ook haar bestuurstaken neer te leggen. Tot de ledenvergadering is er een tussenoplossing waardoor praktische zaken geregeld blijven worden, met dank aan Nel Westerhof.

  • Bestuurslid gymnastiek – functieomschrijving is in de maak

Marjolijn Roemers trad eerder dit jaar al tussentijds af als bestuurslid gymnastiek. Dat is binnen het bestuur opgelost, want Bas Dijksma heeft sinds die tijd de portefeuilles volleybal én gymnastiek op zich genomen. Dit duurt nog voort tot de Alv, want dan moet ook deze vacature zijn ingevuld.

Oproep aan keepfitleden en ouders van gymjeugd

Het bestuur van onze omnivereniging bestaat op dit moment uitsluitend uit volleyballers. We zouden het daarom ook heel erg leuk vinden wanneer leden van keepfit of ouders van kinderen die op gymnastiek zitten zich melden voor een of meerdere bestuurstaken.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Sportsbar > aanmelden