Word direct lid!

Meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

September Sportmaand

De “S” van sport is weer in de maand! Dus mogen je kinderen een sport uitkiezen? Heb je zelf al een poosje niet gesport en wil je weer in beweging komen? Of ben je pas in (of net buiten) ons dorp komen wonen en zoek je naar een leuke sportclub? Dan is september sportmaand dè kans om kennis te maken met het grote en diverse beweegaanbod in Annen.

Sportpas

Iedereen kan meedoen. Dus maak je geen zorgen: je hoeft niet overal op topniveau te presteren. Jong, oud, geoefend of beginner, conditie of geen conditie... Er is voor elk wat wils.

Download hier het boekje bij de sportpas 2022.

Bij de verenigingen in het boekje kun je in de maand september terecht voor sportkennismaking. Veel van de clubs organiseren extra activiteiten in die periode of speciale introductieprogramma’s. Bij onze vereniging doe je een maand lang gratis mee! Ik zou zeggen: maak er vooral gebruik van. Let wel even op, voor sommige activiteiten moet je je aanmelden. Waar dat het geval is, staat het vermeld in deze gids.

Wist je trouwens dat dit de eerste keer is dat de sportmaand georganiseerd wordt in Annen? Ik ben dan ook heel trots dat we je dit programma kunnen aanbieden. Natuurlijk vanuit het oogpunt om leden te werven, maar ook om dorps- en streekgenoten te inspireren om actief mee te doen. Bovendien is het erg leuk om in samenwerking met andere clubs het rijke verenigingsleven in ons dorp nog verder te versterken.

Door het enthousiasme van de deelnemende verenigingen kijk ik erg uit naar de sportmaand. Tegelijkertijd is er natuurlijk ook nog veel te leren. Dus heb je tips voor ons? Over hoe we het een volgende keer nog beter, slimmer of leuker kunnen aanpakken? Laat het vooral weten.

Heel graag tot ziens in september!

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.