Welkom

Bij omnisportvereniging Annen. Voor volleybal, gymnastiek en keepfit...

> Lees meer

Volleybal

Ben jij een echte teamplayer? Kom dan bij ons volleyballen...

> Lees meer

Gymnastiek

Gymnastiek voor jong en oud, waar plezier hoog in het vaandel staat...

> Lees meer

Keepfit

Kun jij niet stilzitten? Doe dan mee aan deze work out op muziek...

> Lees meer

Jeugdzaken

In mei 1980 werd bij de S.V. Annen een start gemaakt met het mini-volleybal.

Nadat er een mini-instuif was georganiseerd meldden zich vijftien mini-leden aan in de leeftijdscategorie van 9 tot en met 10 jaar. De opzet was gelukt en al spoedig werd de jeugdafdeling uitgebreid met junioren, aspiranten en mini’s D. Na een paar jaar waarin het aantal jeugdleden steeds afnam zit er weer volop groei in bij de jeugd. Om de volleybalopleiding van de jeugd in goede banen te leiden is er een jeugdcommissie opgericht. De jeugdcommissie: wat doet zij en wie zijn zij?

De jeugdcommissie is in 1983 opgericht om de specifieke belangen van de jeugd (A t/m E) te behartigen. De jeugd heeft de toekomst, zegt men en dit geldt zeker voor volleybal. Nieuw (jong) talent is nodig om de vereniging te doen groeien, te laten voortbestaan. Wij proberen elk jaar nieuwe leden enthousiast te maken door het organiseren van instuiftrainingen
en clinics . Hier is iedereen vanaf 6 jaar welkom. Zodra de kinderen de eerste volleybaltechnieken onder de knie hebben, mogen ze meedoen aan de mini competitie, hierbij zijn vooral het vangen en gooien en de basistechnieken van belang. Vanaf de C’s wordt de competie anders ingericht en spelen de kinderen elke week een wedstrijd.

Indeling van de jeugdteams is de verantwoordelijkheid van de technische commissie, bestaande uit de jeugdtrainers en de bestuursleden die verantwoordelijk zijn voor technische zaken. 
De jeugdcommissie organiseert verschillende activiteiten, onder andere toernooien. Zoals bijvoorbeeld
het slagroomtaartentoernooi voor de ABC-jeugd en het Lentetoernooi voor de mini’s. Daarnaast organiseert de jeugdcommissie ook een ouderkindtoernooi, waarbij de ouders kunnen beleven wat volleybal is. Door het enthousiast maken van jeugd proberen wij ook de ouders te betrekken bij het volleybal door hun hulp te vragen bij de uitvoering van bepaalde activiteiten. Ook organiseert de jeugdcommissie de Sinterklaas viering, de paasactie en het jeugdkamp.

De Sportvereniging Annen heeft voor zijn jeugdvolleybalteams een jeugdbeleidsplan gemaakt. Hierin wordt duidelijk aangeven welke doelen zij nastreeft en welke veranderingen er voor nodig zijn om deze te bereiken.

De mini’s spelen hun wedstrijden in wedstrijdshirts die zijn mogelijk gemaakt door gelden van de Club5000. Voor gebruik zie de richtlijnen wedstrijdkleding mini’s.

De vereniging heeft ook speciale SV-Annen shirts voor de jeugd te koop. De shirts kosten € 8,50 en zijn te verkrijgen bij Annet Schipper. Heb je belangstelling neem dan even telefonisch contact op om een afspraak te maken; het telefoonnummer is 0592 - 271325. 

Contactpersoon Jeugdzaken volleybal
Emmy Pater

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Kei > aanmelden