Word direct lid!

Meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Start2Volley

Maak kennis met volleybal...

> Lees meer

Nieuw in Annen: Start2Volley

Ben jij tijdens je studie, of toen je begon met werken gestopt met sporten? Ben je wèl actief, maar is het toch minder leuk om in je eentje te lopen of te fietsen? Of wilde je volleybal altijd al eens proberen, maar denk je: dat kan ik helemaal niet? In al die gevallen is Start2Volley iets voor jou! 

Start2volley

Start2Volley is er voor iedereen en het kent geen competitieverplichting. Tijdens deze speciale trainingen ga je aan de slag met de volleybaltechniek en leer je het spelletje onder de knie te krijgen. Je wordt hierin begeleid door ervaren trainers. Je zult zien dat het steeds leuker zal worden.

PROEFPERIODE 
In aanloop naar het Sport- en Spelweek volleybaltoernooi bieden we een gratis kennismakingsprogramma aan van maar liefst 6 weken (!). Een keer per week op woensdagavond van 21.00 tot 22.30 uur. De eerste training is op 5 april, de laatste op 10 mei.

Na de Sport- en Spelweek stopt het zaalsportseizoen. Vind je het na die tijd nog steeds leuk? Laat het ons dan weten. Bij voldoende deelname gaan we Start2Volley een plek geven in ons reguliere aanbod.

AANMELDEN 
Doe jij mee? Meld je dan snel aan via dit digitale formulier.

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Dames 4 > aanmelden