Welkom

Bij omnisportvereniging Annen. Voor volleybal, gymnastiek en keepfit...

> Lees meer

Volleybal

Ben jij een echte teamplayer? Kom dan bij ons volleyballen...

> Lees meer

Gymnastiek

Gymnastiek voor jong en oud, waar plezier hoog in het vaandel staat...

> Lees meer

Keepfit

Kun jij niet stilzitten? Doe dan mee aan deze work out op muziek...

> Lees meer

Bonnenboekjesactie levert SV Annen €4.000 op

De Bonnenboekjesactie heeft onze clubkas ruim vierduizend euro* opgeleverd. Netto! Een prachtig resultaat. Bijna zeventig leden, ouders van leden en aanhang hebben ons op vrijdagavond 1 februari meegeholpen. We zijn heel erg blij met die grote betrokkenheid. Dat laat mooi zien dat we in onze vereniging samen de schouders eronder zetten!

De Bonnenboekjesactie is al jarenlang een succes en heeft inmiddels een vaste plek ingenomen op de jaarkalender van veel ondernemers in het dorp. Daarnaast zien we ook dat er dit jaar weer nieuwe ondernemers en enkele oude bekenden hun weg naar ons boekje hebben (terug)gevonden. We zijn de ondernemers erg dankbaar voor hun enthousiasme en de zorg en aandacht die zij besteden aan de acties waarmee ze adverteren.

Het mooie van de actie is dat we alles helemaal zélf doen. Er gaan maanden van voorbereiding aan vooraf. We benaderen ondernemers om te adverteren, ontwerpen het boekje en begeleiden het drukwerkproces. Verder zoeken we vrijwilligers voor de verkoop en delen de wijken in. Ten slotte maken we reclame voor de actie zodat onze dorpsgenoten weten dat we langskomen. Ook voor de organisatie is een groot compliment op zijn plaats.

Iedereen die ons mee heeft geholpen met de verkoop, nogmaals heel erg bedankt! En hopelijk mogen we ook volgend jaar op je rekenen. Want vele handen maken licht werk!

 

Het bestuur

* Dit is de voorlopige netto-opbrengst van de actie. Gedurende de looptijd van de actie worden er nog boekjes verkocht bij de Alldro. Dus ben of ken je iemand zonder boekje? Ga dan snel naar de drogist!

 

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Jolanda en Jappie Tiersma > aanmelden