Aan- en afmelden

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot peuterdans...

> Lees meer

Coronamaatregelen

Lees hier meer over de actuele coronamaatregelen...

> Lees meer

Word bestuurslid Gym!

Bekijk snel de functieomschrijving en meld je aan...

> Lees meer

Beachvolleybal

Nu er weer buiten gevolleybald mag worden en het weer mooier is, kunnen wij weer beachen. Deze kans laten wij niet voorbijgaan.
Vanaf nu is het mogelijk om met je team een beachveld te reserveren door te mailen naar beachensvannen@gmail.com of een whatsappje te sturen naar Sanne. De velden zijn op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar voor leden van SV Annen. Aan het gebruik en het reserveren zijn echter wel regels gebonden:


Regels Beachveld:
1.      De regels van het RIVM (staan onderaan dit bericht).
2.      De netten zijn geregeld, deze komen zo snel mogelijk bij de sporthal te liggen. Zodra deze hier liggen, melden wij dit. Er komt een sleutel van dit hokje en het kunstgrasveld bij de sleutel voor het beachveld te liggen.
3.      De ballen worden nog geregeld, er is 1 bal beschikbaar. De rest moet voor alsnog zelf worden geregeld.
4.      Reserveren via beachensvannen@gmail.com , als je toch niet gaat annuleer je via dat adres. Ook kan je een WhatsApp bericht naar Sanne sturen.
5.      Bezet = bezet en te laat = pech. We nemen geen vaste reserveringen aan. Je kunt per week reserveren. Bij conflicten in de planning beslist de beachcommissie. Op de site kan je via deze link: https://1drv.ms/x/s!AiNOCkoTymROiGksouxmTgLoDBvs zien welke blokken nog vrij zijn. Wij proberen iedere dag dit bestand te updaten, het kan dus zijn dat een plek al bezet is, dit wordt dan z.s.m. verwerkt.
6.      Er is veel animo, daarom is in eerste instantie 1 uur te reserveren op doordeweekse dagen. Komt er geen team na je dan kan je langer door gaan. In het weekend is er 1,5 uur te reserveren.
7.      Voor volwassenen vanaf 27 jaar geldt vanwege de coronamaatregelen een max van 4 spelers op het terrein. (2 tegen 2).
8.      Het 1e team bouwt het veld/de velden op, het laatste team bouwt het veld/de velden af. Al het materiaal moet ik het houten hok aan de achterkant van de sporthal worden verzameld. De zware palen, mogen aan de lange kant van het beachveld blijven liggen.
9.      Als laatste team mag je tot maximaal half 10 ‘s avonds door, er zijn nog geen lichten op het beachveld. Iedereen zorgt voor de avondklok thuis te zijn.
10.     Er zijn 15 minuten ingeroosterd tussen de blokken om het veld te verlaten. Zorg dat je ruim op tijd het veld hebt verlaten, dit houdt in VOORDAT het volgende team speelt. Op deze manier voorkomen wij besmettingen tussen teams.


Iedereen moet zich tijdens de trainingen houden aan de hygiënemaatregelen van het RIVM
•       Voor en na het trainen handen wassen
•       In de binnenkant van de elleboog niezen en hoesten;
•       Geen handen schudden, klapjes, high-fives;
•       1,5 meter afstand tot elkaar houden, ook tijdens het sporten. Dit geldt niet voor leden onder de 27 jaar, zij houden buiten de hekken wel afstand.
•       Blijf binnen wanneer je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts;
•       Ga niet samen sporten als je in een risicogroep valt.


De geldende Coronaregels opgesteld door het RIVM
•       Kinderen tot en met 17 jaar mogen buiten wel in grotere teams sporten. Of buiten wedstrijden spelen met teams van hun eigen club.
•       Jongvolwassenen van 18 tot en met 26 jaar mogen op sportaccommodaties buiten sporten. Of wedstrijden spelen met teams van de eigen club. Gezamenlijk sporten voor deze groep op andere locaties buiten is onder begeleiding toegestaan op initiatief (of in opdracht) van de gemeente.
•       Volwassenen vanaf 27 jaar mogen op sportaccommodaties buiten gezamenlijk sporten met maximaal vier personen op 1,5 meter afstand. Sporten voor deze groep op andere locaties buiten is onder begeleiding toegestaan met maximaal vier personen op initiatief (of in opdracht) van de gemeente. (exclusief trainer)

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Heren 3 > aanmelden