Word direct lid!

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen!

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren!

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Beachvolleybal

Nu er weer buiten gevolleybald mag worden en het weer mooier is, kunnen wij weer beachen. Deze kans laten wij niet voorbijgaan.
Vanaf nu is het mogelijk om met je team een beachveld te reserveren door te mailen naar beachensvannen@gmail.com of een whatsappje te sturen naar Sanne. De velden zijn op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar voor leden van SV Annen. Aan het gebruik en het reserveren zijn echter wel regels gebonden:

Regels Beachveld:
1.      De regels van het RIVM (staan onderaan dit bericht).
2.      Ballen en netten zijn door de vereniging beschikbaar gesteld. Bij schade horen wij dit graag.
3.      Reserveren via beachensvannen@gmail.com , als je toch niet gaat annuleer je via dat adres. Ook kan je een WhatsApp bericht naar Sanne sturen.
4.      Bezet = bezet en te laat = pech. We nemen geen vaste reserveringen aan. Je kunt per week reserveren. Bij conflicten in de planning beslist de beachcommissie. Op de site kan je via deze link: https://1drv.ms/x/s!AiNOCkoTymROiGksouxmTgLoDBvs zien welke blokken nog vrij zijn. Wij proberen iedere dag dit bestand te updaten, het kan dus zijn dat een plek al bezet is, dit wordt dan z.s.m. verwerkt.
5.      Er is veel animo, daarom is in eerste instantie 1 uur te reserveren op doordeweekse dagen.    Komt er geen team na je dan kan je langer door gaan. In het weekend is er 1,5 uur te reserveren.
6.      Voor volwassenen vanaf 27 jaar geldt vanwege de coronamaatregelen een max van 6 spelers  op een veld. (3 tegen 3). Wel mogen er nu 2 velden in gebruik zijn. Boven de 27 betekend dit dus 12 mensen op het terrein en evt. de officiële trainer/trainster.
7.      Het 1e team bouwt het veld/de velden op, het laatste team bouwt het veld/de velden af. Al  het materiaal moet in het houten hok aan de achterkant van de sporthal worden verzameld. De zware palen mogen aan de korte kant van het beachveld blijven liggen.


Iedereen moet zich tijdens de trainingen houden aan de hygiënemaatregelen van het RIVM
•       Voor en na het trainen handen wassen
•       In de binnenkant van de elleboog niezen en hoesten;
•       Geen handen schudden, klapjes, high-fives;
•       1,5 meter afstand tot elkaar houden, ook tijdens het sporten. Dit geldt niet voor leden onder de 27 jaar, zij houden buiten de hekken wel afstand.
•       Blijf binnen wanneer je last hebt van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts;

De geldende Coronaregels opgesteld door het RIVM
Buiten sporten in groepsverband kan weer, maar er zijn wel voorwaarden. Dit mag met maximaal 30 personen en iedereen houdt 1,5 meter afstand. Wedstrijden en publiek zijn niet toegestaan. Jongeren tot en met 26 jaar mochten eerder al meer op het gebied van buiten sporten. Zij mogen buiten gezamenlijk sporten zonder 1,5 meter afstand te houden.

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 800,00
mede mogelijk gemaakt door

Ina Kirchhoff > aanmelden