Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Dynamic Tennis

NIEUW bij SV Annen...

> Lees meer

Beachvolleybal

Vanaf nu is het mogelijk om met je team een beachveld te reserveren door te mailen naar beachveld-beweegplein@outlook.com of een whatsappje te sturen naar Sanne. De velden zijn op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar voor leden van SV Annen. Aan het gebruik en het reserveren zijn echter wel regels gebonden:

Regels Beachveld:

  1. Ballen en netten zijn door de vereniging beschikbaar gesteld. Bij schade horen wij dit graag.
  2. Reserveren via beachveld-beweegplein@outlook.com, als je toch niet gaat annuleer je via dat adres. Ook kan je een WhatsApp bericht naar Sanne sturen.
  3. Bezet = bezet en te laat = pech. We nemen geen vaste reserveringen aan. Je kunt per week reserveren. Bij conflicten in de planning beslist de beachcommissie. 
  4. Er is veel animo, daarom is in eerste instantie 1 uur te reserveren op doordeweekse dagen.    Komt er geen team na je dan kan je langer door gaan. In het weekend is er 1,5 uur te reserveren.
  5. Het 1e team bouwt het veld/de velden op, het laatste team bouwt het veld/de velden af. Al het materiaal moet in het houten hok aan de achterkant van de sporthal worden verzameld. De zware palen mogen aan de korte kant van het beachveld blijven liggen.

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Dames 1 > aanmelden