Welkom

Bij omnisportvereniging Annen. Voor volleybal, gymnastiek en keepfit...

> Lees meer

Volleybal

Ben jij een echte teamplayer? Kom dan bij ons volleyballen...

> Lees meer

Gymnastiek

Gymnastiek voor jong en oud, waar plezier hoog in het vaandel staat...

> Lees meer

Keepfit

Kun jij niet stilzitten? Doe dan mee aan deze work out op muziek...

> Lees meer

Gymnastiek

Gymnastiek voor jong en oud, waarbij plezier hoog in het vaandel staat. Dát is gymnastiek in Annen.
Op maandag en woensdag geven onze enthousiaste leiders Anja Kok en Daniël Nieboer gymnastiekles aan kinderen uit alle basisschoolgroepen. De kleuters kunnnen hier hun beweegdiploma halen.
Later is er ook conditiegymnastiek voor volwassenen. 

Conditie gymnastiek
Deze groep traint op de maandag van 20.30 tot 21.30. De naam zegt het al, er wordt aan de conditie gewerkt en er worden gymtoestellen gebruikt. Het is een hele gevarieerde les, die er ongeveer als volgt uitziet: Het eerste half uur worden er conditie en kracht oefeningen gedaan.

Conditie in de vorm van loopoefeningen, aerobic, step, touwtjespringen of b.v. iets met banken of airtumblingbaan. Krachtoefeningen voor het gehele lichaam, zoals: buik, billen, rug, benen, armen, schouders enz. Hierbij wordt ook wel gebruik gemaakt van gewichtjes, dynabands, elastieken en dergelijken. Conditie en krachtoefeningen worden ook wel eens gedaan in circuitvorm.

In het tweede gedeelte van de les wordt eerst iets met gymtoestellen gedaan. Zo gebruiken we de  minitrampoline (ook in combinatie met kast, bok of verhoogt vlak) en de airtumblingbaan regelmatig. Daarnaast gebruiken we ook de rekstok, balk, ringen, trapezestok, enz. Zelfs de steile wand beklimmen doen we enkele keren per jaar.

Aan het eind van de les doen we nog even een spel, wat van alles kan zijn. Dit varieert dan ook van tennis, badminton, blokjes voetbal, verschillende vormen trefbal, slagbal, volleybal, hockey, frisbee, estafette, te veel om op te noemen, want alles is mogelijk. Uiteindelijk sluiten we af met een cooling-down. Een supergave en gezellige les, waar iedereen welkom is.

Nieuwsgierig? Kom meedoen en ervaar het.
De eerste 3 proeflessen zijn gratis!!

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Sportsbar Annen > aanmelden