Aan- en afmelden

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot peuterdans...

> Lees meer

Beachvolleybal

We mogen weer buiten sporten. Potje ballen?

> Lees meer

Een wedstrijd zien

Direct naar het overzicht met volleybalwedstrijden...

> Lees meer

Bedankt, het zit d’r op!

Beste leden, ouders/verzorgers, gymcommissieleden, bestuur, vrijwilligers, sporthal beheerders, collega volleybal trainers, maar ook de leden van de Mbvo groep van Stichting Impuls voeg ik hier aan toe en iedereen die ik vergeten ben.

Afgelopen maandag was het dan zover, mijn laatste lessen na ruim 25 jaar voor SV Annen. Maar ook voor stichting Impuls waar ik ongeveer 9 jaar Meer bewegen voor ouderen heb gegeven.

Ik wil iedereen bedanken voor deze mooie jaren. Met veel plezier heb ik hier lesgegeven. Fantastisch hoe fanatiek, enthousiast en vooral heel trouw jullie deel namen aan mijn lessen. Iedere week maar weer kwamen jullie naar de lessen, wat mij motiveerde om steeds maar weer opnieuw van deze lessen iets leuks te maken.

Sommigen waren nog maar enkele, weken, maanden of jaren lid, maar vele dames zijn al 10, 15, 20 en zelfs meer dan 10 dames die al lid waren toen ik 25 jaren geleden begon, ik vind het dan ook een enorme prestatie dat jullie het zo lang bij mij vol gehouden hebben. Een groot applaus voor jullie.

Ik wil iedereen langs deze weg bedanken voor het leuke afscheid, wat begon op maandag met de Mbvo groep van stichting impuls, deze dames hebben zelfs een lied voor mij gezongen. Een lied met een lach en een traan, het had een hele speciale lading, omdat de achterliggende gedachte wel een bijzonder verhaal is.

En zo volgden de dames keepfit, de meisjes gym & fun en de dames van de avondgroepen.

De dag werd afgewisseld met sporten, spelletjes, koffie drinken, borrelen, trakteren en ik werd vooral heel erg verwend, met vele bloemen, lekkere chocolade, pakket van de bakkerij, vele doosjes thee met mooie teksten erop, tekeningen, cadeaubonnen, voorjaarsbollen, kaartjes met lieve teksten, lieve woordjes, handjes schudden, kussen en knuffelen. En jullie hebben ervoor gezorgd dat ik Annen niet zal vergeten, diverse Anner Oelen voor aan de muur, in de tuin, op kaartjes en een trommeltje met Anner Oelen. ’s Avonds met auto uitpakken zag ik pas hoeveel het was. Echt geweldig.

Maar het was toen nog niet afgelopen, want afgelopen zaterdag stond een beweegdiplomadag op de agenda, hier was ik dan echt voor het laatst actief.

Daar heb ik afscheid genomen van de kleuters, bestuur en gymcommissie. Een mooie ochtend met veel enthousiaste kleuters die een wel verdiende beweegdiploma kregen uitgereikt door wethouder Bas Luinge. Ik ben al jaren trost op dit keurmerk en heb al die tijd met veel plezier aan gewerkt en vond het dan ook erg mooi dat het ons is gelukt om dit nog te organiseren voor mijn vertrek voor deze doelgroep. En opnieuw werd ik verwend en weer op weg naar huis met de auto vol bloemen, chocolade, eigen gebakken koekjes en mooie tekeningen van alle kleuters in een map, een mooie herinnering om nog eens in terug te kijken. Het was weer een geweldige dag.

Ik kijk terug op heel veel mooie gezellige jaren dat ik heb les mogen geven bij SV Annen en bij Stichting Impuls. Gelukkig kan ik het nu met een gerust hart achterlaten en ik wens Coby, Marlies en Merel heel veel succes met het lesgeven aan deze leuke groepen. Iedereen bedankt voor alles en wie weet tot ziens.

Veel liefs Anja.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Ina Kirchhoff > aanmelden