Aan- en afmelden

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot peuterdans...

> Lees meer

Beachvolleybal

We mogen weer buiten sporten. Potje ballen?

> Lees meer

Een wedstrijd zien

Direct naar het overzicht met volleybalwedstrijden...

> Lees meer

Stem op SV Annen tijdens Rabobank ClubSupport!

Wij doen dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. Kunnen wij rekenen op die van jou? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport

Wij zetten in op een beachveld!
Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Nieuw dit jaar is dat je als vereniging een bestedingsdoel moet kiezen. In ons geval is dat de aanleg van een beachveld voor handbal en volleybal. We werken hierin samen met Handbalvereniging Annen.

Het geld (€150.000) wordt verdeeld op basis van het aantal stemmen die leden van de Rabobank uitbrengen op hun favoriete verenigingen. Van 27 september tot en met 10 oktober 2019 mogen zij drie stemmen uitbrengen.

Oproep aan alle leden
Hoe gaaf zou het zijn als we komende zomer in eigen dorp kunnen beachvolleyballen en beachhandballen? Daarom zou het fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen op Sportvereniging Annen.

Kijk voor meer info over Rabo Clubsupport op https://www.rabo-clubsupport.nl/assen-en-noord-drenthe/over-rabo-clubsupport.Weet je niet of je lid bent van de Rabobank Assen en Noord-Drenthe? Dat kun je checken via Rabo Internetbankieren bij ‘Mijn gegevens’.

Bedankt voor jouw steun!

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Heren 1 > aanmelden