Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Nieuwe website

Beste leden,
Vol trots presenteren we vandaag de nieuwe website van SV Annen. Niet met een druk op de knop, maar met een bericht op Facebook, een tweet en natuurlijk een speciale editie van onze nieuwsbrief.

In de afgelopen maanden hebben de ontwerpers van CowXL samen met ons eigen webteam hard gewerkt aan een nieuwe digitale omgeving. Een website die in onze ogen voldoet aan de wensen van nu. Gebruiksvriendelijk met een nieuwe look en feel. Niet alleen lekker leesbaar op laptop en tablet, maar nu ook goed te bekijken op je smartphone.
Verder hebben we Facebook en Twitter geïntegreerd in de site. Want het nieuwste nieuws lees je online, via social media. Zo hopen we een nog completer beeld te geven van waar wij als club en jullie als leden mee bezig zijn. Daarom ook langs deze weg nog eens de oproep om al het nieuws over je team of gymgroep met de rest van de club te delen via Facebook of Twitter (en binnenkort hopelijk ook via Instagram). Zoek ons daar maar eens op.

Heb je op- of aanmerkingen? Schroom niet en deel je ervaringen met ons. Per slot van rekening is de site er in de eerste plaats voor jullie, de leden.

Tot slot. Vanaf deze plaats een welgemeend woord van dank aan Ronald en Martin van CowXL respectievelijk Mansmedia die onze nieuwe website hebben gebouwd. En natuurlijk een groot applaus voor onze webmasters Jaap van der Ploeg, Ina Hut en Berend Kupers, die tot op het laatst druk zijn geweest met het schaven aan het ontwerp en het vullen van de pagina’s. Hulde!

Namens het bestuur,
Mark Dijkhuis,
Voorzitter

Mark

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Van Wijnen > aanmelden