Gratis meedoen

Tijdens de september sportmaand...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Nog zeker vijftien vrijwilligers gezocht voor de bonnenboekjesactie

Op vrijdagavond 31 januari 2020 is het weer zover… De straatverkoop van de jaarlijkse bonnenboekjesactie van SV Annen. We hebben weer een prachtig bonnenboekje. Goed voor honderden euro’s voordeel bij ondernemers in en rond Annen. Wij verkopen ze huis-aan-huis voor €5,- per stuk. En die opbrengst komt ten goede van onze vereniging. Een hele belangrijke actie: we halen er elk jaar enkele duizenden euro’s mee op!

We hebben nog zeker 15 mensen nodig...
Het succes van deze actie is slechts mogelijk door de verkopers die de boekjes huis-aan-huis verkopen. Hiervoor hebben we zeker nog vijftien mensen nodig. 

Heb je je nog niet aangemeld? Doe dat dan snel! En help ons op vrijdagavond 31 januari vanaf 18.00 uur. Je wordt rond 17.45 uur verwacht in de Sportsbar in de sporthal. Na afloop is er koffie of een drankje en maken we de opbrengst bekend.

We vragen slechts een klein beetje van je tijd. De routes zijn zo ingedeeld dat je ongeveer een uurtje onderweg bent. Je bent dus ruim op tijd weer thuis voor je visite, stapavond, de rest van je huiswerk of om te Netflixen...

Direct aanmelden
Klik hier om je direct online aan te melden.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.