Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Coronabegeleiders gezocht voor de volleybalwedstrijddagen

Samen komen we steeds weer meer in beweging. Er wordt volop getraind en de volleybalcompetitie barst weer los. We hebben als bestuur de afgelopen tijd protocollen en richtlijnen opgesteld voor de thuiswedstrijddagen. Van gedragsregels tot looproutes en andere praktische oplossingen in en rond de zaal.
 
Komend weekend is de vuurdoop en zijn we zelf als coronabegeleiders aanwezig in de hal. Dan kunnen we pas zien of dat wat we aan het papier hebben toevertrouwd, ook in de praktijk werkt.
 
Om te voorkomen dat een klein groepje mensen er elke week voor staat, zijn we op zoek naar (volwassen) coronabegeleiders.
 
Dit zijn vrijwilligers die de uit- en thuisspelende teams ontvangen en de sporthal in/uit begeleiden. Zij zien toe op de naleving van de regels door spelers, trainers en ouders en spreken hen erop aan als dat niet gebeurt. Ze fungeren daarnaast als vraagbaak voor de spelers.
 
De begeleiders zijn tijdens hun ‘dienst’ voor iedereen goed herkenbaar d.m.v. felgekleurde hesjes. Natuurlijk zorgen we ervoor dat zij voorzien worden van een helder overzicht met een samenvatting van alle afspraken en regels waarop gelet moet worden.
 
 
Ben jij hiervoor beschikbaar en bereid dit op je te nemen, laat het ons dan weten! Stuur dan een mailtje met je naam, mobiel tel.nummer en beschikbaarheid naar volleybal@svannen.nl. 
 
We hopen hiervoor flink wat vrijwilligers op de been te krijgen, want dat is echt nodig!
 
 
Het bestuur

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Ina Kirchhoff > aanmelden