Gratis meedoen

Tijdens de september sportmaand...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Inning contributie SV Annen

Zoals jullie wellicht hebben opgemerkt, is de contributie voor het vierde kwartaal van 2020 kortgeleden geïncasseerd. We krijgen inmiddels wat vragen binnen over hoe dat zit, nu het aanbod van onze vereniging zeer beperkt is vanwege de coronamaatregelen. In dit bericht geven we daarom uitleg over deze keuze.
 
Situatie anders dan afgelopen voorjaar
Afgelopen voorjaar besloten we als bestuur om de contributie van het tweede kwartaal niet te innen. Toen werd de zaalhuur door de gemeente niet doorberekend en maakten we nauwelijks tot geen trainerskosten. Dat is nu anders. We weten niet hoe de gemeente omgaat met het innen van de zaalhuur, en hebben de afdeling sport benaderd voor overleg hierover. Daarnaast hebben we een belangrijk deel van ons sportaanbod voor de jeugd -tot de lockdown aan toe- wel kunnen verzorgen. Ook dat brengt kosten met zich mee. Daarom hebben we nu besloten om de contributie voor het vierde kwartaal van 2020 wél te innen.
 
Vragen of bezwaar? Neem contact op met de penningmeester
Als je vanwege je financiële situatie het geld niet kan missen op dit moment, of als je ernstige bezwaren hebt tegen ons besluit, neem dan contact op met onze penningmeester Tamme Sijpkes. Dat kan via tamme.sijpkes@gmail.com. 
 
En wat gebeurt er met de inning van de contributie over het eerste kwartaal van 2020?
Wat we zeker weten is dat er in ieder geval geen lessen en trainingen zijn tot en met 19 januari 2021. Wat er daarna gebeurt weet natuurlijk niemand nog. Daar kunnen we dus ook niet op vooruitlopen. Jullie mogen er echter wel op vertrouwen dat we de leden hier tijdig over informeren.
 
Het bestuur 

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.