Gratis meedoen

Tijdens de september sportmaand...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Uitstel Bonnenboekjesactie vanwege lockdown

Wij hebben vanwege de huidige lockdown en de onzekerheid over het voortduren van de maatregelen besloten om de Bonnenboekjesactie uit te stellen tot juni 2021.  

Niet verantwoord om een grote groep vrijwilligers op de been te brengen
De belangrijkste reden hiervoor is dat wij het niet verantwoord vinden om een grote groep vrijwilligers op de been te brengen, die huis-aan-huis de boekjes gaat verkopen. Bovendien is het door de ernst van de situatie maar zeer de vraag óf we voldoende vrijwilligers bereid vinden ons te helpen op dit moment. Uiteindelijk is het door laten gaan van de actie ook niet het signaal dat we in deze omstandigheden als vereniging willen afgeven. 

Alternatieve verkoopmethoden leveren niet de benodigde afzet op
Natuurlijk hebben we ook nagedacht over alternatieve, meer contactloze manieren van verkoop van het boekje. Bijvoorbeeld via onze website, of via inschrijving. Wij hebben er echter geen vertrouwen in dat dit de afzet oplevert die nodig is om van de actie een succes te maken. 

Beter uitstellen, dan nu een matige actie opzetten
Uiteindelijk draait het immers om het succes van de bonnenboekjesactie. Ondernemers een flink aantal extra klanten in de zaak, wij een mooie financiële plus op de jaarrekening. Doordat we vanwege de beperkingen geen goede afzet kunnen garanderen, is het succes van de actie voor ondernemers én voor ons ook allesbehalve zeker. Dat gaat tegen ons principe in dat we ondernemers een kwalitatief goede actie willen aanbieden. 

Wat betekent dit concreet?
Wij hebben als vrijwilligers zijnde weliswaar de voorbereiding gedaan, maar nog geen kosten gemaakt. Ondernemers die zich hadden aangemeld voor de actie brengen wij daarom ook niets in rekening nu. We hebben hen nu gevraagd of ze mee willen doen aan de actie in juni. Onder dezelfde voorwaarden, zelfde kosten en met dezelfde opzet. De looptijd van de actie is dan vier weken, van 7 juni tot en met 4 juli. Verkoop is dan op zaterdag 5 juni.

Voor de leden betekent dit, dat we binnenkort de digitale oproep gaan verzenden om je aan te melden als vrijwilligers voor de verkoop van de boekjes.

Vragen?
Voor vragen over de actie kan je contact opnemen met de activiteitencommissie door een email te sturen naar activiteiten.svannen@outlook.com

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.