Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Twee Bestuursleden gezocht

Tijdens de jaarvergadering zal Bas Dijksma aftreden als bestuurslid. Dat maakte hij eind vorig jaar bekend. Bas heeft zowel de volleybalcommissies als gymnastiekcommissies geruime tijd en met veel energie vertegenwoordigd in het bestuur. We zullen hem dan ook zeker gaan missen.

We willen als bestuur eigenlijk niet weer gaan werken met dubbelfuncties, dus beide posities moeten worden ingevuld. Dat betekent dat we een bestuurslid gymnastiek èn bestuurslid volleybal zoeken.

Met name voor de gym-vacature geldt dat deze lastig in te vullen is. We denken dat dit komt doordat het aantal volwassen leden afneemt en er met name veel jeugdleden bij gymnastiek, turnen en free running zitten. We doen dan ook een dringend beroep op de ouders van deze leden: wil je actief zijn voor de club van je kind(eren)? Meld je dan aan voor deze leuke bestuursfunctie!

Wil je meer informatie? Kijk dan op onze website voor het functieprofiel van bestuurslid gymnastiek, of bestuurslid volleybal. Of neem contact op met Bas Dijksma: volleybal@svannen.nl.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Van Wijnen > aanmelden