Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Rabo clubsupport: mogen wij op jouw stem rekenen?

De Rabobank keert jaarlijks een deel van de winst uit aan maatschappelijke instellingen, zoals onze sportverenigingen. Leden van de bank bepalen tijdens een online verkiezing hoeveel geld er aan de deelnemende organisaties wordt uitbetaald. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag is dat wordt uitbetaald aan de organisatie. Ook Sportvereniging Annen doet dit jaar mee en elke stem is geld waard! Mogen wij op jouw stem rekenen? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport 

Stemmen vóór 25 oktober 2021

Dit jaar mogen de leden van de bank drie verschillende stemmen uitbrengen. Stemmen kan tot en met 25 oktober 2021. Je kunt ons vinden onder de naam SV Annen. Weet je niet wat je met de overige stemmen moet? Er zijn nog veel meer goede doelen in Annen, dus laat ze niet verloren gaan!

Hoe kun je stemmen?

Dat kan op twee manieren:

1. Door in te loggen in de Rabobank app of op de website van de Rabobank en via ’Zelf regelen’ en vervolgens ’Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport.
2. Heb je een unieke stemcode per brief hebt ontvangen? Vul deze dan in op de website van de Rabobank.

Daarna kun je kiezen voor drie goede doelen en je stem uitbrengen.

Hopelijk mogen we op je stem rekenen!

We zouden graag de aanschaf van materialen die nodig zijn voor onze activiteiten op peil willen houden. Daarnaast willen we graag inzetten op activiteiten die gericht zijn op werving en binding van leden en vrijwilligers. Dat is na anderhalf jaar corona natuurlijk geen overbodige luxe.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Familie Woest > aanmelden