Word direct lid!

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen!

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren!

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Bonnenboekjesactie groot succes

De bonnenboekjesactie van dit jaar was een groot succes. Van de deelnemende ondernemers krijgen we heel positieve reacties. Zij hebben merkbaar meer klanten gehad in februari. Ook voor onze club pakte de actie heel goed uit, met een nettoresultaat van net geen €4.000.

Op deze plaats willen we iedereen die betrokken was heel erg bedanken. Van vrijwilligers tot ondernemers en van de activiteitencommissie tot de sociale werkplaats die het drukwerk verzorgt.

Dit jaar hebben we de actie voor het eerst op zaterdag gehouden. Ten opzichte van eerdere edities op de vrijdagavond zien we geen groot verschil in de verkochte aantallen. Dat is nagenoeg gelijk. Het gevreesde niet-thuis-want-op-boodschap-zijn-effect bleef dus (deels) uit. Ook kregen we van vrijwilligers terug dat het prettig is om overdag te lopen. Zeker in de wat meer uitgestrekte gebieden. Daarom gaan we ook volgend jaar op zaterdag verkopen.

Ook nieuw dit jaar was de QR-code om mee te betalen. Een tip die we bij een vorige editie van de vrijwilligers kregen. Het was vooraf even uitvogelen om het goed in te stellen, maar het heeft fantastisch gewerkt. 1 op de 5 boekjes zijn op die manier verkocht. En het is aannemelijk dat een groot deel van die mensen anders geen boekje hadden gekocht. Daarmee is ook de QR-code een blijvertje.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 800,00
mede mogelijk gemaakt door

Dames 4 > aanmelden