Word direct lid!

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen!

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren!

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Redactieteam op zoek naar versterking

Misschien is het je al opgevallen dat de laatste tijd regelmatig berichten op onze socials verschijnen over de wedstijden die gespeeld worden. Leuk om te lezen en goed voor de binding met de club. Wat ons betreft smaakt dat naar meer.

In de mediacommissie zitten nu twee beheerders op de verschillende kanalen van de club. Zij zijn voor een groot deel afhankelijk van de input die aangeleverd wordt. Vaak is dat informatie over vrijwilligersactiviteiten. Maar er gebeurt natuurlijk veel meer.

We zouden graag actiever zijn met onze nieuwsbrieven, socials en website. Over de wedstrijden, ontwikkelingen binnen de club en binnen de sport, persoonlijke ervaringen en misschien zelfs wel wist-je-datjes. Daarom willen we meer gaan werken als een redactie. Met een regelmatig overleg, een agenda met onderwerpen, (vaste) verschijningsdata en een werkverdeling.

Lijkt het je leuk om hier deel vanuit te maken? Ben je creatief en vind je schrijven leuk? Meld je dan persoonlijk aan bij Meike, Ina of Berend. Een mailtje sturen kan ook: media.svannen@outlook.com. Eenmalig, of zonder verdere verplichtingen kopij aanleveren voor onze website kan ook. Hiervoor hebben we nu een knop op onze website.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 800,00
mede mogelijk gemaakt door

Heren 2 > aanmelden