Word direct lid!

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen!

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren!

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Gymuitvoering - Nijntje Beweegdiploma

SV Annen reikt Nijntje Beweegdiploma’s uit

Zaterdagochtend 14 mei mochten bijna 20 kinderen, in de leeftijd van 3 tot 6 jaar, die op kleutergym zitten bij SV Annen laten zien wat zij tijdens de gymlessen geleerd hebben. Voor deze speciale gymuitvoering was de sporthal vrolijk versierd. De tribune was goed gevuld met ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Na een openings- en welkomstwoord door SV Annen voorzitter Jan Emmo Hut mochten de kinderen onder leiding van Nettie en Fennie Hegge de vloer betreden.

Met elkaar deden zij in de vorm van bewegen op muziek een warming-up waarna de groep in tweeën werd gedeeld. De jongste kinderen lieten eerst zien wat zij geleerd hebben met diverse vormen van balvaardigheid, terwijl de oudsten toonden wat zij allemaal kunnen als het gaat om balanceren, kruipen, rollen en draaien, klimmen en klauteren en springen. Vervolgens wisselden de groepen van spelonderdeel.

Aan het eind van de uitvoering kregen de kinderen, onder applaus van de aanwezigen, het Nijntje Beweegdiploma 1 en/of 2 uitgereikt.

Daarna was de vloer voor de kinderen uit de groepen 3 tot en met 8. Zij verzorgden hun turnuitvoering samen met de freerunning onder leiding van Joop Elzinga.

 

beweegdiploma      beweegdiploma

beweegdiploma_3      beweegdiploma_4

 

  beweegdiploma_5

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 800,00
mede mogelijk gemaakt door

Dames 1 > aanmelden