Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Inspirerende voorstelling Positief Coachen

 
Op maandag 12 september bezochten zo’n 25 trainers, begeleiders, bestuursleden en ouders van de verschillende sportverenigingen uit Annen de theatervoorstelling ’Dat schiet lekker op zo!’ van de Stichting Positief Coachen. Het optreden in Ons Dorpshuis, waarin het publiek zelf meespeelde, ging over hoe je binnen verenigingen een zogenoemd positief sportklimaat realiseert. 
 
Voorzitter Betsy Wijnholds van Handbalvereniging Annen is na afloop enthousiast over de voorstelling: "Door de sprekende voorbeelden zaten er voor alle bezoekers wel herkenbare situaties in. Vervolgens kregen we tips die eraan bijdragen dat jeugdleden zich nog beter ontwikkelen, minder snel afhaken en hun betrokkenheid -en die van hun ouders- bij de vereniging toeneemt. Het inspireert je om de jeugd nòg meer plezier uit het spel en het lidmaatschap te laten halen."  
 
De voorstelling werd op initiatief van de handbal-, voetbal- en de badmintonvereniging naar Annen gehaald en werd gratis aangeboden vanuit het Sport- en Beweegakkoord van de gemeente Aa en Hunze. 
 
Ook SV Annen was van de partij bij de voorstelling. Na afloop zijn er een paar naslagwerken met tips uit de voorstelling gekocht om te laten rouleren onder de trainers. Ook eens lezen? Schiet dan even één van de bestuursleden aan. Meer weten over de voorstelling, kijk dan op de website van Stichting Positief Coachen.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Heren 1 > aanmelden