Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Stem op SV Annen tijdens Rabobank clubsupport

De Rabobank keert jaarlijks een deel van de winst uit aan maatschappelijke instellingen, zoals onze sportvereniging. Leden van de bank bepalen tijdens een online verkiezing hoeveel geld er aan de deelnemende organisaties wordt uitbetaald. Hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag is dat wordt uitbetaald aan de organisatie. Ook Sportvereniging Annen doet dit jaar mee en elke stem is geld waard! Mogen wij op jouw stem rekenen? Kijk dan snel op Rabobank.nl/clubsupport of stem direct via de RABO-app.

Rabobank

Stemmen tot en met 26 september 2023

Ook dit jaar mogen de leden van de bank weer drie verschillende stemmen uitbrengen. Stemmen kan tot en met 26 september 2023. Je kunt ons vinden onder de naam SV Annen. Weet je niet wat je met de overige stemmen moet? Er zijn nog veel meer prachtige initiatieven in Annen die je kan ondersteunen, dus laat ze niet verloren gaan!

Wel klant, geen lid? Meld je gratis aan en breng je stem uit

Een klant van de Rabobank is niet automatisch lid. Als lid van de Rabobank mag je meebeslissen over welke maatschappelijke initiatieven de bank ondersteunt, krijg je korting op evenementen, uitjes en producten, en ontvang je drie keer per jaar het Rabo&Co-magazine. Ben je nog geen lid? Registreer je dan gratis via de Rabo App. Je kunt dan gewoon je stem uitbrengen voor deze editie van Rabobank Clubsupport.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Familie Stant > aanmelden