Aan- en afmelden

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot peuterdans...

> Lees meer

Coronamaatregelen

Alleen samen kunnen we verantwoord sporten...

> Lees meer

Pubquiz

Doe mee aan de pubquiz op zaterdag 14 november...

> Lees meer

Twee keer goud voor SV Annen!

Zaterdag 1 april vond de derde en laatste dag van de recreatieve gymcompetitie plaats in Roden. Weer vielen de gymnasten van SV Annen in de prijzen!

Floris Lachmann won op deze wedstrijddag goud in de categorie jongens 6/7 jaar. Hij deelde zijn plek met een gymnast van V&L uit Roden.

Indy Boers veroverde in de categorie meisjes 8 jaar deze keer een vierde plaats, met een tiende punt verschil met de nummer drie.

Floris’ zus Nina Lachmann won ook de 1e prijs in de categorie meisjes 10 jaar.

Naast de dag winnaars werden tevens de winnaars van de competitie bekend gemaakt. De nummers 1 kregen een beker uitgereikt. Hier zaten geen sporters van SV Annen bij.

Terugkijkend op de hele competitie: een uitstekende prestatie van de drie deelnemers uit Annen!  Zij kijken met veel plezier terug op de wedstrijden. We hopen op meer deelnemers volgend jaar!

2
V.l.n.r.: Floris Lachmann, Indy Boers (zij mag de “echte” zilveren medaille van de tweede wedstrijddag in ontvangst nemen, ze had toen een leenmedaille gekregen), Nina Lachmann en een gymnast van SV Oldambt (waar Daniël Nieboer ook lesgeeft).

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Kei - educatie met zorg > aanmelden