Gratis meedoen

Tijdens de september sportmaand...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Concept teamindeling 2017/2018 senioren.

De competitie is afgelopen en dat betekend voor de technische commissie dat de leuke taak van de teamindelingen er weer aan zit te komen. Voorgaande jaren kregen alle leden tijdens de ledenvergadering de nieuwe indeling te zien.

Dit jaar willen we het anders doen. Omdat er veel veranderingen (met name bij de dames) plaats gaan vinden willen wij graag eerder de indelingen bekend maken. Hierdoor geven we de leden de kans om tot de ledenvergadering in de nieuwe samenstelling te gaan trainen.
Wij hebben besloten om maandag 8 mei de concept teamindeling te plaatsen op de site.
Vanaf dat moment kunnen alle leden de nieuwe concept teamindeling dus bekijken.

Naast de veranderingen in de teamindelingen zal er nog een andere verandering plaatsvinden. I.v.m. het stoppen van veel dames is het voor de TC een erg moeilijke opgave om een dames 1 en 2 te vormen. Daarom is er gekozen voor een ’selectiegroep’ die de komende weken gezamenlijk gaat trainen. Van daaruit wordt dan uiteindelijk een indeling gemaakt voor het dames 1 en dames 2 team van volgend seizoen.

Vanaf dinsdag 9 mei wordt er in de nieuwe samenstelling getraind. Hieronder kunnen jullie zien op welke tijden welk team training heeft voor de komende weken.

week 19
Maandag 19.30u dames 4
Maandag 21.00u heren 2
Maandag 21.00u heren 3
Dinsdag 19.30u  heren 1
Dinsdag 19.30u dames 3
Dinsdag 21.00u dames selectie
Woensdag 20.00u dames selectie 

vanaf week 20
Maandag 19.30u dames 4
Maandag 19.30u dames selectie
Maandag 21.00u heren 2
Maandag 21.00u heren 3
Dinsdag 19.30u heren 1
Dinsdag 19.30u dames 3
Dinsdag 21.00u recreanten (of om 19.30u als meisjes a niet meer gaat trainen ivm jannes die ook heren 1 nog training geeft)
Woensdag 20.00u dames selectie

Verder Zijn wij als vereniging dringend op zoek naar nieuwe trainers, ivm met het stoppen van veel trainers komend seizoen. Tot de op de dag van vandaag hebben wij als TC dit nog niet rond kunnen krijgen. We willen jullie dan ook het dringende verzoek doen om met ons mee te denken en een navraag te doen in de omgeving. Daarnaast als er mensen binnen de vereniging het leuk lijkt om training te gaan geven en dit eerder nog nooit gedaan hebben, neem dan ook vooral contact met ons op.

Zoals het er nu voor staat krijgen we het namelijk niet rond!! Met z’n allen zouden we dit toch dicht moeten kunnen timmeren?
Zijn er nog vragen dan horen wij het graag.

Zouden jullie misschien een ontvangstbevestiging willen sturen zodat ik zeker weet dat ik de juiste mail adressen heb van jullie allen?

Je kunt dit concept schema ook hier downloaden.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.