Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Driekamp Topvolleybal

Beste volleybal liefhebbers!

Zaterdag 16 september staat er een uniek evenement op de planning.   De heren van Abiant Lycurgus, Seesing Personeel Orion, en SV Lüneburg (Bundesliga) komen volleyballen in de Burgemeester Lambershal te Annen!

Er is aan onze vereniging gevraagd of wij deze driekamp willen organiseren. Natuurlijk hebben we hier volmondig "ja" op gezegd, want wat is er nou mooier dan om deze volleybalgiganten in onze eigen sporthal te zien volleyballen.

Er zal voor dit evenement entree gevraagd worden, maar minimaal zodat iedereen de kans krijgt om de heren te zien spelen!
Entree kinderen tot 12 jaar: 1 euro
Entree vanaf 12 jaar: 3 euro 

Er worden in totaal 3 wedstrijden van 3 sets gespeeld. Dit betekent dat de teams de hele middag vanaf 14.00 uur (start 1ste wedstrijd) tot ongeveer 19.00 uur (start laatste wedstrijd 17.00 uur) te bewonderen zijn!

Tussen de wedstrijden door zullen er een aantal verlotingen plaatsvinden, waar je loten voor kunt kopen. Er zijn allerlei leuke prijzen te winnen, dus waag een gokje!

Kortom, deel deze informatie met zoveel mogelijk mensen en kom allemaal op zaterdag 16 september om 14.00 uur naar de Burgemeester Lambershal te Annen om de heren van Abiant Lycurgus, Seesing Personeel Orion en SV Lüneberg aan te moedigen!

We zijn ook nog op zoek naar vrijwilligers die ons zowel op de dag zelf als in de voorbereidingen willen helpen. Vind je het leuk om wat te doen, geef je dan op door te mailen naar: secretariaatsvannen@gmail.com

Vermeld in je mail duidelijk je naam, leeftijd, emailadres en een telefoonnummer!

 Hoe meer vrijwilligers hoe groter het succes dus geef je op!

Driekamp

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Van Wijnen > aanmelden