Gratis meedoen

Tijdens de september sportmaand...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Terugblik ALV: een nieuw bestuur en goed gevulde commissies!

 
Dat is het prachtige resultaat van de algemene ledenvergadering van dinsdagavond 3 juli. Alle open functies zijn ingevuld door mensen die iets voor de vereniging willen doen.
 
“SV Annen verkeert in zwaar weer: roep om vrijwilligers”, kopte het Dagblad van het Noorden. Het ging ergens om gisteravond: het grootste deel van de functies in bestuur en commissies was vacant. Open plekken die hoe dan ook gevuld moesten worden.
 
Er waren veel leden, sporters en ouders aanwezig bij de jaarvergadering, die om acht uur werd geopend door interim-voorzitter Marius Sandker. Na de diverse jaarverslagen en financiële zaken werd op het scherm gezet welke functies moesten worden ingevuld. Hiervoor had het oude bestuur een organigram gemaakt. De groene vakjes hierin waren al bezet, maar veruit de meeste vakjes waren oranje en stonden nog open.
 
Aangestoken door het enthousiasme en het nemen van verantwoordelijkheid kleurden steeds meer vakjes groen. "Omdat jong tot oud de schouders eronder wilden zetten, zijn alle open functies nu bezet. Van het wedstrijdsecretariaat tot de technische commissie tot de penningmeester. Dat geeft maar weer aan hoe deze club leeft," aldus Sandker in een bericht op de website van RTV Drenthe. Zelf geeft hij het stokje over aan Jan Emmo Hut.
 
Het oude bestuur nam het afgelopen halfjaar samen met de beleidsgroep de taak op zich om tot een oplossing te komen. Dat was niet makkelijk, maar het eindresultaat mag er zijn! Nu de blik weer op de toekomst. Eerst lekker vakantie en daarna allemaal de schouders eronder en genieten van de vele sportmogelijkheden in onze sporthal.
 
Binnenkort verschijnen op onze website nog de jaarverslagen van de verschillende commissies, het organigram van de vereniging, gegevens van het nieuwe bestuur en de samenstelling van de verschillende commissies.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.