Word direct lid

Kom jij bij ons sporten?

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze teams op een rijtje...

> Lees meer

Clubkleding

Van top tot teen SV Annen...

> Lees meer

Verslag beachvolleybal toernooi Oostermoer Gasselternijveen

Zondag 22 juli zijn we met 6 man, waarvan 3 vrouwen (Anke van Oosterhout, Marloes Kirchhoff en Terre-linn Zeubring) en 3 mannen (Erik Siegers, Hans Stiekema en Bart Stant) om 13 uur van start gegaan in Gasselternijveen op het beachvolleybalveld.
Dit beachvolleybalveld was gelegen naast het touwtrekken gebied en het trekkertrek land.

Voordat we van start gingen was er even een algeheel praatje en werden de spelregels even vastgelegd. Want met beachvolleybal hanteer je andere regels dan met volleybal in een hal. We speelden steeds sets van elk 10 minuten en in totaal 2 sets.

De eerste wedstrijd trapten wij af tegen Borger. Dit team bestond uit 3 volleyballers en de rest waren geen volleyballers. Toch hebben zij zich goed staande weten te houden tegenover ons. Wel was het een beetje wennen om samen te spelen en vooral om de beachvolleybal regels te hanteren maar dit ging al snel stukken beter.

De tweede wedstrijd moesten wij tegen Zuidlaren. Dit team bestond uit 4 goede volleybalspelers. De eerste set verloren we door een paar domme foutjes te maken. Uiteindelijk in de tweede set zijn we goed terug gekomen en hebben we de stand weten te brengen tot 14-14.

De derde wedstrijd hebben wij gespeeld tegen Gieten. Dit team bestond ook uit 4 goede volleybalspelers. Hierbij hebben wij de eerste set verloren met 17-16 en hierna de tweede set gewonnen. Dit was een nek aan nek wedstrijd.

De laatste wedstrijd hebben wij gespeeld tegen Gasselte ook dit was een leuk potje om te spelen. Hierbij hebben wij beide sets gewonnen.

Uiteindelijk is Zuidlaren op de 1e plek geëindigd, Gieten op de 2e plek en Annen op de 3e plek. Wij waren blij met ons resultaat en vonden dat wij ons goed staande hebben gehouden. Tenslotte hebben wij met zijn allen nog even nagezeten en hebben wij deze leuke dag op een leuke manier afgesloten.

Terre-linn Zeubring

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 900,00
mede mogelijk gemaakt door

Ina en JE Hut > aanmelden