Lid worden

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot peuterdans...

> Lees meer

Volleybaltraining

Direct naar het trainingsschema...

> Lees meer

Een wedstrijd zien

Direct naar het overzicht met volleybalwedstrijden...

> Lees meer

Stemmen Rabobank-leden leveren SV Annen bijna 850 euro op!

Dankzij de stemmen die jullie op onze club hebben uitgebracht tijdens de Rabo Clubkas Campagne hebben we maar liefst € 849,76 van de bank gekregen. De cheques werden op een speciaal hiervoor georganiseerde avond uitgereikt aan de verenigingen. Leo Zijlstra (bestuurslid volleybal) nam deze namens onze vereniging in ontvangst.

Rabo

Jaarlijks stelt de Rabobank Assen en Noord-Drenthe met de Clubkas Campagne een deel van zijn winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het verenigingsleven. Als lokale bank toont zij hiermee haar betrokkenheid bij de omgeving. Dit jaar werd met de campagne ruim € 150.000 verdeeld onder 386 verenigingen en stichtingen in onze regio. 

De leden van de Rabobank bepalen tijdens een verkiezing uiteindelijk welke vereniging hoeveel geld krijgt. 94 mensen brachten hun stem uit op onze club. Dank daarvoor. En hopelijk mogen we volgend jaar weer op je stem rekenen!

Bankier je bij de Rabobank en wil jij volgend jaar ook je stem uitbrengen tijdens de Clubkas Campagne? Meld je dan aan als lid van de Rabobank: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ 

 

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Pa en Ma Stant > aanmelden