Gratis meedoen

Tijdens de september sportmaand...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Stemmen Rabobank-leden leveren SV Annen bijna 850 euro op!

Dankzij de stemmen die jullie op onze club hebben uitgebracht tijdens de Rabo Clubkas Campagne hebben we maar liefst € 849,76 van de bank gekregen. De cheques werden op een speciaal hiervoor georganiseerde avond uitgereikt aan de verenigingen. Leo Zijlstra (bestuurslid volleybal) nam deze namens onze vereniging in ontvangst.

Rabo

Jaarlijks stelt de Rabobank Assen en Noord-Drenthe met de Clubkas Campagne een deel van zijn winst beschikbaar als extra ondersteuning aan het verenigingsleven. Als lokale bank toont zij hiermee haar betrokkenheid bij de omgeving. Dit jaar werd met de campagne ruim € 150.000 verdeeld onder 386 verenigingen en stichtingen in onze regio. 

De leden van de Rabobank bepalen tijdens een verkiezing uiteindelijk welke vereniging hoeveel geld krijgt. 94 mensen brachten hun stem uit op onze club. Dank daarvoor. En hopelijk mogen we volgend jaar weer op je stem rekenen!

Bankier je bij de Rabobank en wil jij volgend jaar ook je stem uitbrengen tijdens de Clubkas Campagne? Meld je dan aan als lid van de Rabobank: https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/ 

 

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.