Aan- en afmelden

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot peuterdans...

> Lees meer

Beachvolleybal

We mogen weer buiten sporten. Potje ballen?

> Lees meer

Een wedstrijd zien

Direct naar het overzicht met volleybalwedstrijden...

> Lees meer

Inzameling cadeautjes Kerstfair Annen

De opbrengst van de verloting die de Commissie Dorpsbelangen houdt tijdens de Kerstfair, komt dit jaar ten goede aan onze sportvereniging. Dat liet de CD ons kortgeleden weten. Dat is natuurlijk nieuws waarmee we erg blij zijn!

lootjes

Cadeautjes inzamelen

Bij een verloting horen vanzelfsprekend cadeautjes. En die moeten wij als vereniging aanleveren. Hiervoor willen we graag een beroep op onze leden doen. De bedoeling is dat zoveel mogelijk leden een klein cadeautje inleveren bij onze activiteitencommissie. Dat kan bijvoorbeeld een reep chocolade zijn, een flesje wijn, iets leuks voor in huis of iets geurigs voor in bad. 

Meenemen naar de training

Aankomende week bezoeken Kelly Knevelbaard en Rika en Erik Siegers namens de activiteitencommissie de trainingen om de actie onder de aandacht te brengen en eventuele vragen te beantwoorden. In de week van 19 november kun je jouw cadeautje meenemen naar de training. Dan komt de activiteitencommissie namelijk weer langs om de cadeautjes te verzamelen. De ervaring leert dat hoe meer cadeautjes er zijn, hoe meer loten er verkocht worden door Commissie Dorpsbelangen...

En we staan natuurlijk ook zelf op de Kerstfair :-)

De Kerstfair is dit jaar op zaterdag 8 december. Natuurlijk is ook onze vereniging daarbij aanwezig, met spelletjes voor kinderen en volwassenen en een prijsvraag waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Kom jij ook even langs?

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Jan Hoving > aanmelden