Gratis meedoen

Tijdens de september sportmaand...

> Lees meer

Kom in beweging

Van gym tot turnen en keepfit tot freerunning...

> Lees meer

Knallen met die ballen

Al onze volleybalteams op een rijtje...

> Lees meer

Kopij aanleveren

Schrijf mee aan site, socials en nieuwsbrief...

> Lees meer

Wat een feest, juf Anja 25 jaar verbonden aan de SV Annen!

Donderdag 8 november was het 25 jaar geleden dat ik voor het eerst les gaf in Annen. Maandag 5 november werd ik compleet verrast door (oud)leden, bestuur- en commissieleden. Zo kwam ik net als iedere maandag binnen om mijn spullen klaar te zetten en mijn lessen te geven. Maar deze keer was het anders, er hingen allemaal slingers. Hmmm dacht ik, ik ben niet de enige die weet dat ik deze week 25 jaar in dienst ben. Wat zal er gaan gebeuren?

Eerst een groep senioren van Impuls-welzijn, daarna kwam de eerste keepfit groep binnen, allemaal felicitaties en een VVV-bon, dat was een goed begin.

Ik de dames al een beetje uithoren of zij wisten wat er ging gebeuren, ze wisten natuurlijk van niks, ja ja. Misschien ga je wel met de gouden koets door Annen, zeiden ze, haha. Wat hadden ze een lol, maar ze lieten niks los. Mijn les gestart, maar het voelde anders. Normaal gesproken heb ik zelf in de hand hoe zo’n middag en avond er ongeveer uit gaat zien, maar dit keer was ik daar niet zo zeker van.

Daarna kwamen de kleuters binnen en hadden allemaal een bloem mee, zo lief en de tweede kleutergroep volgde. Ik al even vragen waarom ik die bloemen kreeg, de een haalde de schouders op en de ander zei “omdat je jarig bent”. Gelukkig was er één goed uitgeslapen, “omdat je 25 jaar gymjuf bent”. Zo lief. En zo volgde er nog een groep met bloemen en de dames keepfit met bloemen. En ik draaide rustig mijn lesjes. Ik had alles zelf nog in de hand. Dames keepfit aan het werk gezet met een leuk gevarieerd circuit, met o.a. kettlebells, springtouwtjes, balansborden en hoelahoepen. Zo stond ik zelf ook nog even te hoelahoepen en ja hoor daar kwamen ze mijn les verstoren, (oud)leden, nog meer leden, bestuursleden, commissieleden en nog meer bloemen en cadeaus. Een woordje van ons nieuwe bestuurslid Harald Jan en een speciaal cadeau wat ik aangeboden kreeg door Marelinn Roemers. Echt heel speciaal, een vriendenboek met allemaal mooie herinneringen, verhalen en foto’s van 25 jaar SV Annen. Hier ben ik ontzettend blij mee, iets blijvends waar ik nog veel in zal lezen en foto’s kijken. Echt super!! Na een mooie groepsfoto kon ik mijn lessen weer vervolgen. Alle bloemen dinsdag uitgepakt en gesorteerd en uiteindelijk had ik 7 vazen vol met bloemen. Het is dan ook een fleurige boel hier in huis. Waar we allemaal van genieten.

jubileum

Al met al was het een leuke verrassende dag en als je nou denkt dat ik een relaxte jubileumdag had, nou dat dus niet. Naast de vele felicitaties werd er hard gewerkt, eind van de dag had ik gewoon ruim 35.000 stappen op de teller, te vergelijken met ruim 25 km. Dus op de vraag of ik nog 25 jaar blijf, denk ik dat ik dat in dit tempo waarschijnlijk niet vol ga houden. En eigenlijk hoop ik ook dat ik iets eerder kan stoppen met werken. Maar zeker ben ik van plan nog vele lessen hier te gaan verzorgen. Tot slot wil ik iedereen graag bedanken voor alle felicitaties, bloemen, cadeaus, kaartjes en natuurlijk voor de bijdrage die is geleverd aan het mooie vriendenboek. Bedankt, bedankt, bedankt, tot ziens, groetjes Anja.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.