Aan- en afmelden

Kijk hier voor meer informatie over het lidmaatschap...

> Lees meer

Kom in beweging!

Van gym tot turnen en keepfit tot peuterdans...

> Lees meer

Coronamaatregelen

Lees hier meer over de actuele coronamaatregelen...

> Lees meer

Word bestuurslid Gym!

Bekijk snel de functieomschrijving en meld je aan...

> Lees meer

Inning van de contributie

De contributie over het eerste kwartaal van 2021 (jan-mrt) hebben we als vereniging niet geïnd. Vanwege de lockdown zijn onze activiteiten komen te vervallen en hebben we ook minder kosten gemaakt. We vonden het niet innen van de contributie dan ook het enige juiste signaal naar de leden toe.

We zijn bij dit besluit niet over één nacht ijs gegaan. Onze penningmeester heeft berekend dat we zelfs in het minst gunstige scenario de contributie over het eerste kwartaal kunnen missen. Dat laatste kan niet gezegd worden over het tweede kwartaal 2021 (apr-jun), omdat we inmiddels weer activiteiten hebben opgestart.

Tweede kwartaal 2021 wordt wèl geïnd
Zoals gezegd verplaatsen we een deel van onze activiteiten nu naar buiten (klik hier voor de actuele stand van zaken). Dat betekent dat we ook weer kosten maken. Bijvoorbeeld door de inzet van trainers. Daarnaast lopen vaste lasten, zoals de afdrachten aan de gymnastiek- en volleybalbond gewoon door. Ook willen we niet speculeren over de opbrengsten van de Bonnenboekjesactie in juni. Daarom heeft het bestuur besloten om de contributie over het tweede kwartaal van 2021 wèl te innen.

Mocht het zo zijn dat we het jaar met een voordelig resultaat afsluiten, dan wil het bestuur dat (deels) inzetten voor een feestelijke herstart van ons binnensportaanbod voor alle leden.

Vragen of bezwaar? Neem contact op met de penningmeester
Als je vanwege je financiële situatie het geld niet kan missen op dit moment, of als je ernstige bezwaren hebt tegen ons besluit, neem dan contact op met onze penningmeester Tamme Sijpkes. Dat kan via penningmeester@svannen.nl.

> Naar het nieuwsoverzicht

Sponsors:

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen.

Club 5000

Reeds € 850,00
mede mogelijk gemaakt door

Dames 2 > aanmelden